Kontakta oss

Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. WellCare i Stockholm är vår huvudmottagning vilket innebär att vi ansvarar för administration samt jourtelefon.

Stockholm

Vi finns på Skeppargatan 8 alldeles nära Strandvägen i ett vackert hörnhus från slutet av 1800-talet. I en lugn och hemlik miljö möter vi dina behov av hälso- och sjukvårdsservice.
WellCare i Stockholm är vår huvudmottagning vilket innebär att vi ansvarar för administration samt jourtelefon. Givetvis är du välkommen att besöka våra övriga WellCare mottagningar vid behov.

Ansvarig läkare

Sven-Erik Thelander

Leg. läkare, specialist i allmänmedicin

Jakob Wolodarski

Leg. läkare, specialist i allmänmedicin

Karin Kjellström Hedskog

Leg. läkare, specialist i geriatrik och internmedicin

Susanne Henriksson

Leg. sjuksköterska.

Annika Nilsson

Leg. sjuksköterska, Verksamhetschef

Kontakt

Göteborg

Vår mottagning finns hos Liby-Rönndahl läkarmottagning i Göteborgs centrum, på Kungsgatan 32, i fräscha och trivsamma lokaler. Småskaligheten och det personliga bemötandet, som är ett av WellCares kännetecken, blir här personifierat genom Dr Lars Rönndahl (allmänmedicin).

Genom Liby-Rönndahl Läkarmottagning kan vi erbjuda dig god närservice samtidigt som administration och jourtelefon sköts från WellCare i Stockholm. Givetvis är du välkommen att besöka våra övriga WellCare-mottagningar vid behov.

Ansvarig läkare

Dr Lars Rönndahl

Leg läkare specialist i allmänmedicin

Kontakt

Malmö

Vår mottagning hos CURA-kliniken ligger vid Erikslustplan, mellan centrum och Limhamn.

Genom CURA-kliniken kan vi erbjuda dig god närservice samtidigt som administration och jourtelefon sköts från WellCare i Stockholm. Givetvis är du välkommen att besöka våra övriga WellCare mottagningar vid behov.

Ansvarig läkare

Dr Anders Nyström

leg läkare, specialist i allmänmedicin

Kontakt